Skip to main content

Jouw organisatie naar het volgende niveau

Iedereen heeft wel eens hulp nodig bij het overstijgen van het huidige plateau. Helderaar helpt je bij ontwikkelen, transformeren en digitaliseren van je organisatie door heldere inzichten die de weg vooruit duidelijk maken.

Coaching op het proces, advies over dé oplossing.

Organisatie ontwikkeling tot fenomeen

Super succesvolle IT projecten

Eerste Hulp Bij Digitalisering

De snelste manier om de uitdagingen binnen je organisatie boven water te krijgen?

Probeer het werk te vangen in een IT oplossing.

Dit doet helderaar

Big picture

Organisaties ontwikkelen tot fenomeen.

Jouw organisatie transformeren naar hét nieuwe voorbeeld. Werkgeluk, blije klanten, echte bijdrage. Én succes, high performance en financiële overvloed als gevolg. Coaching op het proces, advies over dé oplossing.

Lees meer...
Fundamental

Super succesvolle IT projecten.

Helderaar helpt je om jouw IT project in zeer korte tijd van idee tot succesvol resultaat te brengen. Mobiele apps, web of desktop applicaties, low-code of niet, voor klanten of intern gebruik. Coaching op het proces, advies over dé oplossing.

Lees meer...
eerste hulp bij digitalisering
Life saver

Eerste Hulp Bij Digitalisering.

QuickScan van een automatiseringstraject wat niet (meer) loopt zoals vooraf gedacht. Er komen een zestal onderdelen aan bod waar het traject op wordt gescoord. Dit geeft een eerste inzicht waar de grootste pijnpunten zitten en geeft richting aan het vinden van de juiste oplossing.

Lees meer...

Werkt dat?

Jordy heeft ons diverse keren geholpen om van een probleem, richting een oplossing te komen. Dit door ons kritisch te bevragen welk probleem we opgelost willen hebben. Dit doet Jordy met veel enthousiasme en weet hierdoor ‘heilige huisjes’ te doorbreken. Hij is gewend om zaken visueel te maken en zijn boodschap aan te passen aan de doelgroep. Hij zorgt er ook voor dat hij zijn methodiek en kennis overdraagt op termijn, zodat de organisatie onafhankelijk verder kan.

Camiel SavelbergCOO MediReva

Helderaar heeft ons geholpen aan het inzicht hoe we de problemen die we ondervonden konden oplossen. Hadden we dit maar een jaar eerder geweten, dat had ons veel tijd, geld en frustraties bespaard. Inmiddels hebben we de adviezen opgevolgd en alles begint op zijn plek te vallen.

Ruud KlaassenEigenaar ServicePlanner

Jordy heeft het vermogen in een berg met informatie te duiken en door het voeren van de juiste gesprekken de berg aan informatie te structureren in overzichtelijk geheel.
Een fijne sparringspartner om overzicht te houden in complexe projecten. Daarnaast een fijne leermeester om ook na het vertrek van Jordy in zijn geest van denken de vervolg stappen te maken.

Linda RamaekersProduct Owner / Projectleider MediReva

Over mij

Jouw gids bij je volgende avontuur

Heb je de film “Fracture” wel eens gezien? Daarin zit een mooie scene waarin de bad guy Anthony Hopkins vertelt dat hij vroeger in het boerenbedrijf van zijn opa eieren moest sorteren en alles met een scheurtje (fracture) eruit moest halen. Uiteindelijk had hij alle eieren eruit gehaald, want hij was zo goed in imperfecties zien dat hij altijd wel iets vond. Dat heb ik nou ook.

Hoi, ik ben Jordy en het is mijn missie om meer organisaties fenomenaal te maken, voor meer werkgeluk, blije klanten en een echte bijdrage aan de wereld. Al jaren lang zie ik in organisaties, verandertrajecten en IT ontwikkeling haarfijn wat er mis loopt, daar heb ik echt een neusje voor. Ik zie de potentiële groei, en dat er maar een deel van wordt bereikt. Gelukkig weet ik ook hoe het wel kan.

In de rol van coach en adviseur heb ik een brede kijk op wat er nodig is voor een geslaagde ontwikkeling van organisaties en digitale producten. Daarmee ben ik breed inzetbaar om je als gids te wijzen op de mooiste paadjes en gevaarlijkste afgronden op jouw tocht naar succes.

Benieuwd hoe helderaar jou kan helpen?

NEEM CONTACT OP